Kom naar onze landelijke BoekStartdag!

Gepubliceerd op: 24 april 2024 16:26

Op zaterdag 1 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor de vierde keer een landelijke BoekStartdag. De BoekStartdag is dé gelegenheid om samen met je kleintje kennis te maken met de Bibliotheek.

Activiteiten
Kom op deze dag langs in de Bibliotheek en geniet samen met je kleintje van alle activiteiten die we speciaal voor deze dag hebben georganiseerd. 

Klik hier voor de activiteiten

Geef een prentenboek cadeau

Dit jaar is het humoristische en verrassende prentenboek Kom uit die kraan!! gekozen als campagnetitel van Geef een prentenboek cadeau en vanaf 17 mei ligt het in de boekhandel voor maar € 2,99.

Voor het zevende jaar op rij heeft de campagne ‘Geef een (prenten)boek cadeau’ als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.